top of page

ORGANISATOREN

Favicon.png

Everything Old On Wheels

Everything Old On Wheels is een organisatie van twee serviceclubs uit het Diestse, Rotary Diest en Rotaract Diest in samenwerking met Classic Wheels Auctions en Bar Choque, en met de steun van Stad Diest.

Alle opbrengsten van het weekend worden door Rotary Diest en Rotaract Diest integraal aangewend voor hun projecten ten bate van goede doelen.

Hartelijk dank voor uw steun en interesse!

ROTARY DIEST

Rotary Diest werd opgericht in 1965 en telt vandaag 56 leden, vrienden, ondernemers uit alle beroepsgroepen, die zich verenigen om actie te ondernemen en hun passie, kennis en vaardigheden in te zetten voor duurzame projecten voor een betere wereld.

 

Met de bijdragen van onze leden en de fundraising activiteiten (zoals bv. De Faute Nacht) die we organiseren steunen we heel wat projecten, waarbij we ook niet aarzelen om zelf letterlijk de handen uit de mouwen te steken om te helpen waar mogelijk.

3.png
2.png

ROTARACT DIEST

Rotaract Diest zag het levenslicht in 2019 onder het peterschap van Rotary Diest. Deze jongerenclub telt een dertigtal gemotiveerde jongeren tussen 18 en 30 jaar oud.
 

Met hun enthousiasme zorgen zij voor een goed gevulde evenementenkalender (onder andere een aanwezigheid op de kerstmarkt van Diest, een galabal en after-work party) en zetten ook zij zich in voor lokaal verankerde, maatschappelijke projecten. Daarbij ligt de focus meestal op initiatieven voor kinderen en jongeren.

ACHAFR

Rotary ACHAFR, The Antique, Classic and Historic Automobile world Fellowship of Rotarians (ACHAFR) is de internationale vereniging van Rotariërs die zich inzetten voor het behoud en gebruik van oldtimers. Sinds de oprichting in 1988 worden jaarlijks rally’s georganiseerd ter bevordering van de onderlinge vriendschap.  

 

De Belgische tak van ACHAFR werd in 2021 tijdens Everything Old On Wheels boven de doopvont gehouden.

4.png
classic-wheels-auction-1000x667.png

CLASSIC WHEELS AUCTIONS

Classic Wheels Auctions is een Belgisch veilinghuis voor oldtimers. 2 van de 3 bezielers van het huis zijn lid van Rotary Diest, oprichters van ACHAFR België en de initiatiefnemers van Everything Old On Wheels waarvoor zij meteen steun kregen van Rotary Diest en Rotaract Diest.

bottom of page